Job Description
Αναζητάμε Chef με εμπειρία στη δημιουργική Μεσογειακή κουζίνα για να αναλάβει 2 a la cart Εστιατόρια Ξενοδοχείου 5* στη Σταλίδα Ηρακλείου Κρήτης για τη νέα καλοκαιρινή σεζόν. Υψηλό πακέτο αποδοχών, διατροφή και διαμονή.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ:
* Πτυχίο μαγειρικής σχολής
* Γνώσεις μοντέρνων μαγειρικών τεχνικών.
* Εμπειρία στη δημιουγική και Μεσογειακή κουζίνα.
* Εμπειρία στην χρήση Vacuum και Roner.
* Ικανότητα διαχείρισης ομάδας.
* Υπευθυνότητα και συνέπεια.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
* Ωράριο : 14:00 - 22:00
* Κουβέρ: 15 - 20 Fine Dining + 20 - 30 Snack-Brunch
* Ομάδα: (6) ατόμων
* Απασχόληση: 6ήμερη
* Διάρκεια: Απρίλιος - Νοέμβριος
ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ:
* Ανταγωνιστικός Μισθός.
* Διατροφή.
* Διαμονή.